Annulering TTA Summerschool juni 2015

MEDEDELING

De TTA Summercourse is door TTA een manier om het medium ‘terugspeeltheater’ breder bekend te maken en tegelijkertijd om op een leuke manier in aanraking te komen met enthousiaste spelers. Het concept om dit op compacte wijze in een summercourse met gekoppelde muzikantenworkshop te doen is voor ons nieuw, en voor ons dus qua opzet de eerste keer.

Hoewel we meerdere positieve reacties hebben ontvangen is het aantal concrete inschrijvingen (via de website) tot dusverre te laag gebleven om een inhoudelijke goede summercourse te kunnen verzorgen. We kregen onder andere terug dat juni een erg drukke periode is die in veel agenda’s weinig ruimte voor scholing liet. We hebben in ieder geval besloten de geplande summercourse in juni te laten vervallen. Gezien de vele positieve reacties zijn we wel van plan deze cursus opnieuw aan te bieden na de zomer.
We hopen dat je begrip hebt voor deze beslissing, en houden je graag op de hoogte als we een alternatieve cursus aanbieden.

Dit artikel is geplaatst in Uncategorized en getagged , , . Bookmark hier de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *